Gå til hovedinnhold
IDENTITET

Et gjenkjennelig uttrykk

En merkevare kommer først til live når den skaper meningsfulle og minneverdige opplevelser.

Målet med vår identitet er å sikre et helhetlig uttrykk på tvers av alle kanaler. Hvert eneste uttak vi skaper med Entur som avsender bidrar til den overordnede merkevaren vår og hvordan vi blir oppfattet. Det er derfor viktig at vi er konsekvente i bruk og omhyggelige med hvordan vi uttrykker oss, så inntrykket av Entur blir opprettholdt. På den måten kan vi sammen skape en sterk og gjenkjennelig merkevare som både tilbydere og de reisende kan stole på og bli glad i.

Bruk av Enturs merkevare

Disse retningslinjene er utarbeidet som guide til hvordan vår merkevare og visuelle identitet skal brukes i alt fra trykksaker, markedskommunikasjon til digitale tjenester.

1. Ydmyk for oppdraget

Vi vet at ved å samarbeide med andre, og spille på hverandres styrker, kan vi nå lengre.

2. Innholdet er helten

Vi løfter frem innholdet ved å synliggjøre og spille tilbyderne gode. Vi har ikke behov for å hevde oss og setter andre før oss selv.

3. Flere enn en

Det som gjør tjenestene våre unike er mangfoldigheten og helheten. Derfor skal vi alltid søke etter å tilrettelegge og inkludere våre samarbeidspartnere, og vise verdien av å bidra.

4. Enkel og skalerbar

Identiteten vår er bygget på enkle, tydelige verktøy. Ved å bruke verktøykassen på en smart måte, skaper vi et fleksibelt og gjenkjennelig uttrykk.

5. Tydelige kontraster

Vi tydeliggjør historiefortellingen vår ved å spille på kontraster i farger, typografi og layout. Dermed gjør vi det enklere for de reisende å forstå.

6. Lett og leken

Vi gjør det enklere for de reisende å velge kollektivt og identiteten vår skal alltid uttrykke dette.

Rediger denne siden på Bitbucket